Retourneren Productwereld.net

Verzending en Retourneren.

Met uitzondering van *bestelartikelen" (Artikelen die speciaal voor de klant worden geproduceerd en geleverd.) (Denk hierbij aan kleding bedrukt met uw bedrijfslogo) heeft u er recht op een door u besteld product binnen 14 werkdagen aan ons retour te sturen, mits onbeschadigd en in oorspronkelijke staat. U heeft dan tevens recht op het retour ontvangen van alle betaalde bedragen.

Wij zullen dan ook direct zsm na ontvangst van uw retourzending het product controleren en, indien onbeschadigd en indien deze nog in de oorspronkelijke staat verkeerd, uw geld direct aan u terug storten. Dit zal normaliter binnen 5 tot 7 werkdagen gebeuren. Bedrukte kleding kunt u echter niet retour zenden. ( zie bestelartikelen).

Het product dient indien mogelijk originele staat en verpakking aan ons retour gestuurd te worden. Altijd verpakt in een omdoos. Retourzenden: U kunt dit doen door op de achterkant van de pakbon het retour formulier in te vullen en aan ons toe te sturen. Is de bedenktermijn verstreken dan dient u eerst contact met ons op te nemen alvorens u het product aan ons retour stuurt.

Indien u het product binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden retour stuurt, dan betaalt u zelf de verzendkosten retour. Indien u een product retourneert omdat u meent dat het beschadigd is of niet het juiste artikel, dan kunt u deze reden vermelden. Indien de reden terecht is, betaalt Productwereld de verzendkosten retour.

Voor vragen of onduidelijkheden : T. 078 673 5736 of F. 078 673 6014

* bestelartikel: deze worden speciaal voor u besteld en geproduceerd. Deze artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Tenzij er een aannemelijke productiefout of mankement aan het artikel zit. Dan betreft het hier natuurlijk een garantie en zal het product worden vervangen.

* Zeker weten dat de werkschoenen bij ons retour komen? Verzend dan aangetekend. Zonder ontvangst bewijs (Mocht daar een verschil over ontstaan geen reclamatie. Bij twijfel dient een getekend afleverbewijs overhandigt te worden!)