Veel gestelde vragen


Veelgestelde vragen bij Productwereld safety shop online aankopen:

  • Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb? 

Productwereld Safety Shop streeft ernaar om online bestellingen binnen 3-5 werkdagen aan te leveren en/of te verzenden. Sommige bestellingen kunnen iets langer duren. U kunt altijd met ons bellen om de actuele levertijd op te vragen. Klantenservice: Tel.078 673 5736.

  • Op welke manier kan ik betalen? 

Veilig online betalen is voor Productwereld erg belangrijk. Vandaar dat wij hebben gekozen om alle betaalmogelijkheden onder te brengen bij hierin gespecialiseerde partij namelijk MultiSafepay. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de hoogste beveiliging van uw gegevens. De betaalmogelijkheden zijn via: Ideal, Mastercard of Visa. U heeft ook de keuze om te kiezen voor bankoverschrijving of Remboursement.. Wannner u voor het laatste kiest, dan ontvangt u automatisch een email waarin alle gegevens staan om de opdracht / overschrijving te voldoen. Zonder vooraf ontvangen betaling kan er helaas niet worden verzonden.

  • Hoeveel bedragen de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het land waarnaar de goederen verzonden moeten gaan worden. Standaar tarief aangetekend voor Nederland bedraagt: € 9.00 per zending. Bij sommige artikelen zijn uitzonderingen geplaatst aangezien deze een afwijkend gewicht of formaat hebben. Verzendingen buiten Nedereland maar wel in de Benelux bedragen : € 29.95. Remboursement zendingen : € 15.95 

  • Kan ik een zending retourneren?. 

Sinds 1 februari 2001 heeft u een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. In die tijd kunt u het gekochte zonder opgave van reden terugsturen. U betaalt wel zelf de verzendkosten van de retourzending. Na ontvangst zal het gehele aankoopbedrag worden teruggestort,

De reeds ontvangen betaling wordt binnen 14 dagen aan U terug gestort,

Artikelen waarvan de verzegeling is verbroken, kennen geen retourrecht. Retouren kunt u sturen naar: 

Cosalint BV
T.a.v.: Afdeling retouren webshop.
Mijlweg 23c
3295 KG 's-Gravendeel
Nederland 

  • Klachten of Meningsverschillen?

“Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. 
Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven.
Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch.

Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken
en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens:

Cosalint BV | Mijlweg 23c | 3295KG "| 's-Gravendeek | Nederland

Info@productwereld.net


Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u hier geen prijs op stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met Stichting Webshop Keurmerk waar (Productwereld & shop4-Werkschoenen.nl) bij zijn aangesloten. Is de klacht door hun bemiddeling nog steeds niet opgelost? Dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).”