Betaal informatie

U wilt een betaling uitvoeren aan Productwereld.net?

Klantenservice

 

Niet onbelangrijk om te weten wanneer u een betaling wilt uitvoeren aan Productwereld.net dat Productwereld.net onderdeel is van Cosalint BV.  Stel u heeft gekozen voor bankoverschrijving! Gebruik dan altijd de volgende gegevens:

 

Bedrijfsgegevens

 

Bezoekadres

Contact gegevens

Betalingsgegevens

Registratie Gegevens

Mijlweg 23c Tel. +31 (0) 78 673 5736 ING Dodrecht; Cosalint BV
3295KG 's-Gravendeel Fax. +31 (0) 78 673 6014 Iban: NL24INGB0006463086 KVK Dordrecht: 60702613
Nederland E. klantenservice@productwereld.net BIC/Swift code: INGBNL2A BTW: NL854023264B01

 

Stel dat u deze gegevens graag wilt controleren, dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen, maar u kunt de gegevens ook zelf controleren op http://www.kvk.nl/zoeken/handelsregister/. Wij hebben namelijk niets te verbergen.

 

Vragen? laat het ons weten! Bel. 078 673 5736 want onze klantenservice helpt u graag verder.  

IDeal

Wat is betalen met ideal?

Klantenservice

Veilig betalen via Ideal bij Productwereld.net


Doe je aan internetbankeren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, van landschot bankiers of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

Waarom zou je kiezen voor iDEAL?

 

 • Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
 • Je hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken.
 • U heeft betaald via ideal? Dit wordt direct aan ons doorgegeven, dit zal de levertijd bespoedigen!
 • Betalen met iDEAL is bij Productwereld.net altijd volledig gratis.

 

Hoe werkt betalen via ideal?

Het werkt precies het zelfde als normaal internetbankieren. U kiest voor de optie met Ideal betalen bij het plaatsten en invullen van uw gegevens in het bestelgedeelte van de webshop. Nadat u alles heeft ingevuld op het account gedeelte en gekozen heeft ideal wordt u automatisch doorverwezen naar de pagina waarop u uw bank kunt kiezen. Dit is een beveiligde omgeving van Ingenico. ( Ingenico was voorheen Ogone.). U kiest uw bank en de rest is identiek aan normaal internetbankieren. Een veilige manier van betalen via uw eigenbank.

 

Vragen? laat het ons weten! Bel. 078 673 5736 en onze klantenservice helpt u graag verder.

 

 Creditcard

Betalen via Visa of Mastercard?

Klantenservice

 

Bij Productwereld.net heeft u de keuze uit verschillende betaal opties. Een van deze opties is betalen via uw Creditcard. Wij accepteren Visa en Mastercard alleen via betalingen via het internet. Dit is dus niet mogelijk in de winkel. Het voordeel van betalen via uw creditcard is dat het betalingsverkeers extra veilig verloopt omdat de betaling via een zogenoemde SSL verbinding wordt uitgevoerd. U gegevens worden real time gecontroleerd. Een bijkomend voordeel is tevens dat Ingenico de betaling bevestiging direct aan ons door geeft. Tevens kunt u zelf ook zien of de betaling geodgekeurd is als u inlogt op uw account. Veel aanbieders van creditcards geven u tevens een gratis aankoopgarantie. U bent dan dus verzekerd voor de betaling en de goederen. 

Waarom kiezen voor betalen per creditcard?

 

 • Betalen met creditcard is bij Productwereld.net altijd volledig gratis.
 • De betaling wordt direct bevestigd en dat voorkomt vertraging in de levertijd? 
 • Je creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.
 • Transacties worden net als Ideal uitgevoerd via een beveiligde omgeving. ( SSL).

 

Vragen? laat het ons weten! Bel. 078 673 5736 en onze klantenservice helpt u graag verder.

  

Bank overschrijving

Liever zelf uw betaling regelen?

Klantenservice

 

 

Bij Productwereld.net geven wij u graag de moegelijkheid om zelf uw betaling te voldoen. Niet iedereen heeft op het moment van aankoop zijn bankpassen of creditcards bij de hand. Stel u bent een inkoper bij een bedrijf en alle betaling lopen altijd via de boekhouding. Dan kunt u kiezen voor bankoverschrijving. U ontvangt dan van ons automatisch een email op het opgegeven email adres in uw mailbox. Hierop staat precies vermeld wat u besteld heeft, het totaal bedrag, btw en naar welke rekeninggegevens de betaling kan worden overgemaakt. Helaas komt deze betaling meestal wat later bij ons aan en zal door ons handmatig verwerkt worden. Houdt u dus rekening met een iets langere levertijd. Aangezien wij pas uitleveren als er werkelijk een betaling heeft plaats gevonden kan het dus zo zijn, dat de betaling 1 of 2 dagen later pas verwerkt wordt.

Wat te doen bij een bankoverschrijving:

 • U betaald zel via internetbankieren of bankopdracht of mobielbankieren.
 • Vermeld altijd de naam die opgegeven is bij aanmaken van uw account.
 • Vermeld altijd het ordernummer. Het ordernummer of bestelnummer is terug te vinden in uw account en op de bevestiging mail.
 • Controleer zelf ook of uw betaling bij ons is binnen gekomen. Dit kunt u doen in uw account. Hier zal de status veranderen in wacht op betaling naar "uw bestelling is in bewerking"

 

Vragen? Laat het ons weten! bel. 078 673 5736 want onze klantenservice helpt u graag verder.